sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Parhaat ideat...

Voi mitkä valokuvaajantaidot maailma minussa menettääkään, oikeasti ei olla kovin vaikeaa ottaa kuvaa kahdesta naamasta? Tämä siis oli paras otos, ne muut oli vielä karseempia ;) 
..syntyvät metsässä. Meillä oli eilen ainejärjestömme vuosijuhlat, joten lähdin aamulla Plätän kanssa pitkälle metsälenkille, kun tiesin olevani koko illan poissa. Tosin siskoni tuli tänne hengailemaan kaverinsa kanssa, eli yksin ei koiran tarvinnut olla, mutta eipä niiden sitten tarvinnut tehdä enää pitkiä lenkkejä illalla. Aamulla oli vielä oikein mukava sää, ja Plättä sai juosta vapaana metsässä, heittelin sille samalla palloa.

Plättä on omasta mielestäni aina osannut noutaa kaikki mahdolliset lelut, mutta tokon/tottiksen noutoliikkeen kanssa olemme nyt tuskailleet ties kuinka kauan. Ensin kapula oli superällöttävä ja sitten palautus ei onnistu, ainakaan niin että koira tulisi suoraan eteen. Tallustelin sitten siellä metsässä aivot narikassa, kun yhtäkkiä keksin aivan superidean. Eli heitin pallon, mutta kun en ottanut sitä koiralta takaisin, ennen kuin se itse tarjosi palautuksen oikeassa asennossa, eli istumassa suoraan edessä. En siis sanonut missään vaiheessa mitään käskyä mihinkään, mutta jos Plättä halusi että pallo heitetään uusiksi, tuli sen myös palauttaa se oikein. Jos koira jäi vinoon, peruutin niin kauan kunnes istui suorassa, kehuin ja sitten se sai palkasi pallon. Kuulostaa tosi simppeliltä, ja miksi en ole aikasemmin tajunnut tätä, mutta itsellä kyllä syttyi nyt joku lamppu pään päällä. Koirakin alkoi tajuta homman, ja muutaman kerran teki heti ekalla kerralla palautuksen oikein, jippii! Näitä treenejä siis lisää!

Agilityn suhteen ollaan oltu tämä viikko treenamatta, harmittaa vähän kun jäi vapaavuoro viikoista yksi kokonaan käyttämättä. Mutta ensin Plättä onnistui telomaan etutassun yläanturan auki, sitten vielä kuulin että hallin omistajan koirat ovat kennelyskässä, niin en viitsinyt lähteä sinne edes esim. tokoilemaan enää. Plättä on onneksi rokotettu tammikuussa, tänä talvena kennelyskää on ollut todella paljon liikeenteessä, ja monet koirat ovat olleet todella sairaita. Rokotus ei kyllä anna 100% suojaa, mutta jotain ainakin, ja rokotetuilla tartunta on usein lievempi. Mekin käydään niin paljon eri koirahalleissa ja asutaan erittäin koiratiheällä alueella Viikissä, joten riskipaikkoja tartunnalle riittää. Huomenna sitten päästään pitkästä aikaa ryhmätreeneihin, huippua, onkin ollut meidän ryhmää ja ohjaajaa ikävä! :)

Asiasta kolmanteen, eli eilen tosiaan oli ainejärjestömme 66.vuosijuhla Agroksenmäen Holvikellarissa. Viime vuonna meno oli meikäläisellä melko railakas, mutta tänä vuonna oli tosi kivat juhlat, olin loppuun asti ja hauskaa oli. Join vain mietoja ja viiniä, shotit jätin koskematta, sekin saattoi vaikuttaa ;) Koska olin avecina kaverilleni joka on Ekyn hallituksessa, aloitimme juhlat jo klo 16 coctail tilaisuudella, josta sitten jatkoimme viralliseen pöytäjuhlaan syömään, laulamaan ja juomaan, virallisen osuuden jälkeen paikalle saapui bilebändi (ja myös tulishow) ja jatkot alkoivat. Aikomuksena oli ottaa paljon kuvia (tosin mukana oli vain kännykkäkamera), mutta jotenkin unohdin, odottelen siis kavereiden kameroiden tuotoksia. Mulla oli aivan todella upea mekko (siskoni vanhojen tanssimekko), mutta musta ei ole edes yhtäkään järkevää kuvaa mekko päällä, otin siitä nyt edes yhden kuvan (ilman minua). Mä olen aina ollut hieman huono käyttämään huulikiiltoja/-punia, mutta löysin laatikon pohjalta Revlonin huulikiillon, joka pysyi tosi hyvin, ja toi kyllä vähän erilaisen ilmeen naamalle. Ehkä pitää alkaa käyttää huulikiiltoa useamminkin (poikaystäväkin tykkää ;) )


mekko <3

<3
korvat! :) 
ps. Hauskuudesta kurjuuteen, mulla ei ole tällä hetkellä kesätöitä, vaikka piti olla ties kuinka monta varmaa työpaikkaa :( Täytyy alkaa nyt ensi viikolla kunnolla etsimään töitä, en saa oikein edes nukuttua kun stressaa tämä työtilanne. Ja jos MINÄ en saa unta, niin asiat ovat todella huonosti :/

4 kommenttia:

 1. Aaaah toi mekko on niiiiiiin kaunis <3

  VastaaPoista
 2. Ihan superia! Se pieni hellitys kun ohjaa istumaan auttoi heti!! :D Kiitos vinkistä! Just leikittiin tennispallolla ja johan lähti sujumaan :) Ehkä tää munkin noutoahdistus pikkuhiljaa lähtee hellittämään.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jippii! Eikö olekin outoa miten paljon yksi pieni asia voi vaikuttaa! :)

   Poista