keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

minitreenit

Eilen oltiin pikaisesti hallilla, kaverini halusi kokeilla agility ohjaamista niin tein melko helpon radan. Ekaksi putki, sitten putken takana 3 estettä leijeröiden, puomi, keinu, kepit ja alun leijeröinti taas uusiksi. Kepit sujui aivan loistavasti myös lainaohjaajilla, jee! Leijeröinti oli ok, välillä tosin eka rima tippui, ja kun ohjasin itse niin olin jotenkin vinossa varmaan, kun karkasi monta kertaa putkeen. Lopuksi ok, ja kerrankin lopetin siihen kun meni hyvin!

Kivaa oli myös seurata Plätän menoa toisilla ohjaajilla, kun itse ohjaa niin sen koiran näkee aika eri tavalla. Nyt kun kepit sujuu itsenäisesti haluaisin ehkä niihinkin lisää vauhtia, samoin keinun kontaktilla jää helposti liian taakse (osuu kyllä silti kontaktille), mutta pitää käskeä askel eteenpäin two-on-two-offiin. Keinulla tosin aika harvoin tulee virhettä, koska Plättä menee melkein kontaktille asti laskeutumaan, joten en ehkä ala ottamaan siitä paineita. En tosin tiedä pitäisikö huolestua siitä, että Plätälle on ihan sama kuka sitä ohjaa, se menee kaikkien kanssa yhtä hyvin ;)

Tänään lähdetään pariksi päiväksi Helsinkiin ja viikonloppuna on ystäväni valmistujaiset Tampereella, alkuloma onkin mennyt aika lailla laiskotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti