keskiviikko 27. helmikuuta 2013

pikapostaus (puomitreeni IV ja agia)

Pikaisesti ennen heppapäivystyksen alkua käytiin treenamassa hallilla. Ekaksi pari kertaa puomia vanhalla tekniikalla, mutta koetin vapauttaa nopeammin. Sujui jo tosi hyvin :) Sitten harjoiteltiin merkkausta, joka oli viime kisoissa mutta tein kohdan takaakiertona. Ekalla kerralla Plättä meni väärältä puolelta, mutta sitten hokasi jutun ja sujui.

Seuraavaksi tehtiin kentällä ollutta rataa, siinä oli hyvä kieputuskohta. Pari kertaa yhdessä tiukassa kurvissa rima tippui, aloitin tiputuksen jälkeen aina uusiksi ja käskin kunnolla hyppäämään, niin alkoi pysyä ylhäällä. Loppua kohti välillä osui rimoihin mutta ei tippunut, koira tosin saattoi vähän väsyäkin.

Tehtiin myös pari kertaa keinu muistutukseksi ja kepit takaaleikkauksella. Ne meni hyvin. A-este oli ihan puomin vieressä, joten pari kertaa pomppasi A:n kontaktilta suoraan puomille. Muistutus kontaktilla auttoi ja lopulta sekin meni hyvin.

Jäähdyttelylenkillä tuli vastaan ratsukko auringossa laukaten, vähän kävi kateeksi, me vietetään aurinkoiset päivät hämärässä hallissa (ja loppupäivä meneekin koulussa) ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti