torstai 7. maaliskuuta 2013

2.3.2013 epikset (agi): surkea suoritus!

Käytiin viime lauantaina epävirallisissa kisoissa, tarkoituksena päästä palkkaamaan kontakteilla. Rata oli sama kuin kisaavilla (kansainvälinen), unohdin siis ilmottautua virallisiin luokkiin. Ennen rataa sanoin kaverilleni, että kyllä harmittaa kun on niin helppo rata! No ei mennyt ihan putkeen, tai putkeen juu mutta väärään sellaiseen :) Muutenkin tuli ihan sikana virheitä, menin radan kahteen kertaan ja tokalla kerralla edes vähän parempi suoritus. Yleensä en julkaise näitä aivan pieleen menneitä videoita missään, mutta ehkä nyt on nieltävä ylpeys ja myönnettävä surkeutensa julkisesti ;)

Rata1. Päätin kokeilla heti alkuun sellaista ohjausta mitä ei olla aiemmin tehty paljon (ehkä niisto?). Itse ohjaus meni ok, mutta Plättä häipyi 2.esteen jälkeen mun väärälle puolelle, joten 3 esteen takaakierto meni pieleen. Videolta näkee että ohjaan itse väärään suuntaan. Sitten jatkettiin hetki ihan ok, kunnes 10 esteeltä Plättä näki putken (umpikulmassa vielä) ja meni sinne, vaikka oikea putki oli ihan toisella puolella. Hylyksi meni, mutta jatkettiin vielä loppuun. A:n otin uusiksi kun en ollut tyytyväinen kontaktiin. Puomin alla menevän putken jälkeen oli 2 estettä, missä en uskonut olevan ongelmia mutta sekään ei sujunut, Plättä tuijottelee mua ja ohjaan ihan huonosti. Puomi ei ollut ihan sellainen kuin haluaisin (eli täysiä loppuun) mutta kontakti oli ok joten palkkasin siinä nakilla. Keinun kontakteihin pitää ehkä alkaa vähän keskittyä, oli aika hilkulla.



Rata2: Alku meni tällä kertaa vähän paremmin kun keskityin pitämään koiran oikealla puolella. Plättä tosin osu 2.esteen rimaan, onneksi ei tullut alas. Varmaan siksi, että ko. ohjaus oli meille molemmille uusi juttu. Sitten Plättä räjäytti renkaan palasiksi, videolla näyttää että käsken just "rengas" kun koira on hyppäämässä ja se kääntää päänsä mua kohti eikä katso eteensä. 10 esteeltä käskytin oikein kovaa että "tänne", mutta Plättä meni silti TAAS sinne väärään putkeen, olin tosin itsekin ihan väärin päin.  Nyt sentään tajusin korjata asian. Kontaktit ok, mutta edelleen vähän turhan hitaat. Sitten taas ne kaksi estettä ennen puomia ei onnistuneet, vaikka yritin keskittyä siihen kohtaan. Eli ei todellakaan mitään sujuvaa agilitya, enemmänkin tuollaista tönkköä puksuttelua esteeltä toiselle!



No, eipä harmita ettei päästy sinne virallisiin kuin meni aivan perselleen vaikka oli kaksi yritystä! Tämä viikko ollaan Joensuussa eikä päästä treenaamaan, ensi viikolla sitten on onneksi ohjatut treenit :) 16.3 Kirkkonummen kisat päätin jättää välistä, 17.3 on seuran omat kisat ja 23.3 taas jo seuraavat Batin Vantaalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti