tiistai 29. tammikuuta 2013

arkea ja agiaAloitin eilen kirjoittamaan postausta, aiheena se että haluaisin välillä kirjoittaa täällä muitakin kuin koirajuttuja. Tykkään kyllä itsekin lukea koirablogeja, mutta koska elämässä oikeasti välillä on muutakin niin kiva olisi nekin asiat laittaa jonnekin "talteen" :) No eilen alkoi nukuttamaan että postaus jäi, mutta tässä uusi yritys (koirajutut lopussa!)

Arkijuttuja siis. Koulussa on nyt tänä vuonna ollut akupunktiokurssi (vapaaehtoinen) ja anestesiologia&tehohoito-kurssi, josta oli tentti perjantaina. Tenttiin sai ottaa yhden A4:n kokoisen lunttilapun mukaan, kirjoitin todella pienellä piiperryksellä kaikkea, lopulta lappuun jäi aika paljon tilaa enkä edes hirveästi tarvinnut sitä, koska asiat kyllä muistuivat hyvin mieleen. Kurssi oli muutenkin aivan superloistava, selkeät luennot ja hyvät luennoitsijat, harkat yms. kaikki oli vapaaehtoista mutta osallistuin silti kaikkeen innoissani.

akupunktio koekaniinina minä itse
Pari viikkoa sitten juhlittiin koulukavereiden kanssa mun synttäreitä vuokraamalla Magic Mike-leffa ja syömällä hyvin. Ilta päättyi Viikin uuteen baariin, joka oli tosi siisti ja kiva paikka. Sieltä sai myös mun lempiolutta Belgian ajoilta eli Hoegaardenia. Olisi kiva lisätä tähän joku kuva illasta, mutta en ottanut yhtäkään!

lenkkimaastos Viikissä <3

Viime viikonlopun olin Joensuussa. Junamatka sinne kestää aina 4,5-5h+bussimatka keskustaan. Aluksi en millään meinannut jaksaa noita matkoja, nyt ne menevät ihan helposti. Printtasin mukaan pinon kaniartikkeleita, mutta menomatkan katselin Seinfeldia miniIpadilla ja paluumatkan nukuin. Kannatti taas raahata se pinkka mukana edestakaisin! Käytiin Joensuussa myös katsomassa uusi Django leffa, joka oli varsin viihdyttävä.Se siitä arjesta, nyt koirajuttuihin! Sain kevääksi vapaaharjoittelukortin Ojangon koirahallille, jippii! Tänään kävin hakemassa avaimet ja samalla treenattiin vähän. Tajusin että meidän treenitauko hieman venähti, tammikuussa käytiin yhdet kisat mutta ei treenattu yhtään!!! Hyi minä! Tämän kyllä huomasi, kun päästin Plätän remmistä irti, se loikkasi kentän reuna-aidan yli ja vetäisi siinä sitten oman pikkuagilityradan lämmittelyiksi. Näinhän koira ei ikinä saisi tehdä, mutta Plättä oli niin onnellinen etten hellinnyt kieltää sitä. No, sitten eka tehtiin rataa jota edellinen ryhmä teki. Jostain syystä yhteen putkeen Plättä ei oikein meinannut irrota. Muuten meni ihan ok, kunhan itse muistin mihin oltiin menossa. Puomin kontaktit sujui ihan luonnostaan tosi hyvin ilman käskyjä tai hinkkauksia.

Lopuksi halusin sitten tehdä niitä ohjauskuvioita, mitkä meni möhläksi viime kisoissa. Niisto-veto tms. (eli esteen 90 asteen kulmaan ja itse olen tokan takana), onnistui, kunhan maltan odottaa että koira hyppää ekan esteen, enkä ala hätäillä. Sitten harjoiteltiin sylkkäriä kepeille, eka kerta meni hyvin. Tokalla kerralla meinasin tulla koiran päälle, ja sitten se ei enää onnistunutkaan. Sitten kun tajusin antaa koiralle paremmin tilaa niin homma kepit sujui taas. Mutta Plättä selvästi kaipaa vielä lisää varmuutta hankaliin keppikulmiin.

Huomenna näen pitkästä aikaa yhtä hyvää kaveria, perjantaina on ohjatut agit ja lauantaina agikisat! Puuhaa siis riittää, nyt unille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti