keskiviikko 9. tammikuuta 2013

lentävä lihapulla

Olavinlinna illalla

Coucou!

(Tuossa taitaa olla kaikki mitä osaan tällä hetkellä sanoa ranskaksi... :/ )

Joululoma oli ja meni. Jouluaattona oli vähän tylsää Tampereella(paitsi aamulla oli aksatreenit :)) mutta loppuloma Joensussa meni aivan liian nopeasti, kun oli niin mukavaa. Pääsin myös käymään Savonlinnassa ekaa kertaa. Loman aikana katsoin mm. kaksi kautta Vampire Diaries-sarjaa ja luin kaikki 50 shades kirjat, sekä nukuin paljon. Yksi vähän nolo juttu kyllä kävi, lupasin ottaa hevosista verinäytteitä yhteen tutkimukseen, mutta en osannut käyttää pitkäkarvaisiin polleihin vakuumineulaa enkä onnistunut saamaan yhdestäkään verta! Huh miten noloa! Onneksi tallin väki oli mukavaa, ja saan mennä ottamaan uusiksi ihan perinteisellä tekniikalla :)

Plättä oli loman ajan mun äidin luona, ja se on todellakin käsittänyt mistä joulussa on kyse. Kahden viikon jälkeen sain eilein takaisin enemmän kävelevää lihapullaa muistuttavan palleron sen sporttisen belgin tilalle, jonka sinne jätin! Äiti ei ole oikein vielä sisäistänyt sterkatun nartun ruokahalua. Mä en itse tehnyt mitään uuden vuoden lupauksia, mutta Plättä lupaa nyt ryhtyä laihikselle! Tänään juoksutin sitä tunnin metsässä, täytyy tehdä sama koko loppuviikon, koska meillä on lauantaina aksakisat, ja pelkään ettei tuo löllykkä pääse minkäänlaista vauhtia eteenpäin.


Tänään alkoi myös koulu vapaaehtoisella akupunktiokurssilla. Kurssi vaikuttaa mielenkiintoiselta, akupunktio auttaa moneen ja on (kai) aika helppoa tehdä. Perjantaina oltaisiin saatu kokeilla omilla koiralla akua, mutta en uskalla tehdä Plätälle mitään, koska pahimmillaan mulla olisi kisoissa mukana endorfiini höyryinen lihapulla!

Tänään koetan päästä ajoissa nukkumaan, lomarytmin kääntäminen on vielä vähän vaiheessa.
vanhakaupunki 


2 kommenttia:

  1. Plättä oli vissiin kaikkien muiden varastamiensa ruokien lisäksi syönyt puolentoista koiran annoksia päivittäin jouluna, koska ainakin joulupäivänä Plättä tyynesti ajoi ruokakupilta Ellin pois ja olisi syönyt aika nopeaan koko annoksen (Elliä ei haitannut), ellen mää olisi heittänyt Plättää keittiöstä veke...
    -mimmi

    VastaaPoista
  2. Ja äiti väitti ettei tiedä miten se on niin paksuuntunut! No mutta laihis on lähtenyt hyvin käyntiin, ja tänään vielä harjasin ja pesin sen. Elli taisi olla joululoman ajan laihiksella jos Plättä on syönnyt sen kaikki ruuat...

    VastaaPoista