keskiviikko 29. elokuuta 2012

Back to school...

Loma oli ja meni, miten reilu viikko voikin vierähtää noin nopeasti ohi? Ensimmäisenä lomapäivänä suuntasin Kouvolan kv-näyttelyyn aloittamaan urani schipperke-handlerina. Saara-laivakoira esiintyi odotuksista huolimatta oikein nätisti, antoi tuomarin tutkia ja liikkui hyvin kehässä. Pöydällä seisomista ehkä pitäisi vielä vähän treenata, en saannut Saaraa poseeraamaan yhtä hyvin kuin junnunarttujen voittajakoira osasi. Arvostelu oli myös oikein kiva, vähän tuli noottia kevyestä etuosasta ja ballerina etutassuista, luonne sai kehuja :) Tuloksena siis EH, mikä riitti ekakertalaiselle oikein hyvin. 

Kouvolasta suuntasin Pohjois-Karjalaan reiluksi viikoksi. Lomalaisen päiviin kuului nukkumista pitkään, hyvin syömistä, vampyyrikirjojen (5kpl) lukemista, pikavisiitti Kuopioon ja poikaystävän kanssa hengailua. Maanantaina tein sitten pikkurundin ensin Tampereelle hakemaan Plättä ja sieltä vielä Helsinkiin. 

Meillä piti nyt olla agitauko, mutta jotenkin en pystynyt vastustamaan syyskaboja, ja mennään sinne sunnuntaina. Eilen käytiin ottamassa Ojangossa vähän kontaktitreenejä, edelleen ongelmana on, että namialustan kanssa Plättä tekee tosi hyvät 2-on-2-offit, mutta ilman alustaa alkaa himmailemaan jo liian aikaisin :( En tiedä mitä tän kanssa nyt keksisi. 

Tänään sitten alkoi taas luennot, aika paljon asiaa tuli kolmessa tunnissa. Joka päivä samanlainen tietotulva tiedossa, joten nyt aion I H A N oikeasti joka päivä lukea luennot heti läpi, ettei tarvitse sitten ihan paniikissa opetella kaikkea tenttiin (jotka muuten tänä vuonna on monivalintatenttejä, en ole oikein ikinä pitänyt monivalinnoista). 

Lisäksi luin vähän aikaa sitten tutkimuksesta, jossa todettiin että 30min (hiki)liikuntaa päivässä auttaa painonhallintaan. Joten nyt syksyn kunniaksi päätin nyt pyrkiä joka päivä liikkumaan edes sen 30min. Se ei oikeasti ole kovin paljon, huonolla säällä voi vaikka kahvakuulailla kotona. (Päätöstä on takana kaksi päivää ja molempina olen onnistunut tavoitteessani ;) Katsotaan kuinka kauan tätä jatkuu). 

Nyt sitten niiden tämän päivän luentojen pariin! 

2 kommenttia:

  1. Huh, miten ahkeraa!! Tsemppiä, sekä siihen kouluun, että liikuntaan :D

    VastaaPoista
  2. No en kovin kauan jaksanut eilen heti jäi liikunnat tekemättä :( mutta tänään uusi yritys ;)

    VastaaPoista