keskiviikko 8. elokuuta 2012

aksaa, aksaa ja aksaa

En ole koiran kanssa tehnyt lenkkien lisäksi koko kesänä muutakuin agilityä :) Tampereen kisat heinäkuun lopussa menivät aika huonosti (toiselta radalta HYL (putki) ja toiselta varmaan joku -5, ei voi enää muistaa...). Viime viikonloppuna lähdettiin sitten belgien rotumestaruuksiin Kirkkonummelle. Lauantaina meillä oli huippu groenendael joukkue, valitettavasti Plättä meni radalla (taas) putkeen kun piti mennä A:lle, ja joukkueen yksi toinenkin koira karkasi samaiseen putkeen, tosin eri kohdassa. Kaksi jäsentä sentään sai 0-tuloksen. Plättä tuntui lauantaina jotenkin vähän normaalia hitaammalta, olin jo varma että se on sairas, mutta illalla ja seuraavana päivänä koira oli taas normaali. Sunnuntaina sitten kisattiin 2-luokan radoilla, tuomarina Seppo Savikko. Radat oli kivoja, vähän haastetta mutta myös helppoja kohtia. Eka rata meni hyvin, saatiin 0-tulos ja eka LUVA! Sijoitus oli 4/joku 30, mutta oltiin sen radan paras belgikoirakko, joten Pläty voitti samalla 2-luokan belgienrotumestaruuden! :) Ohjaaja oli melkoisen tyytyväinen! Tässä ratavideo, en ole varma toimiiko jos ei ole mun kaveri fb:ssä.

Tokalle radalle lähdin sitten asenteelle että nyt on hyvä tulos alla, seuraavalla ei niin väliä. Alussa piti heti tehdä tiukka käännös, joten olin heti 1-hypyn kohdalla, ja heti eka rima alas :( Sitten Plättä ei puomin jälkeen jostain syystä irronnut putkeen (koira joka normaalisti karkailee putkiin aina kun tilaisuus tulee) ja kepeille tultiin vauhdilla pituudelta, jarrutin liikaa eikä irronnut kepeille, lopulta tulos siis -15 :( buu!

Tänään piti olla treenit, mutta Plätällä oli aamulla vatsa niin sekaisin, että päätin jättää koiran osalta treenit välistä, menin sitten ohjaamaan muita, sekin on kyllä kivaa. Toivotaan että Plätyllä on vain ohimenevä vatsaongelma, la olisi nyt tämän kisarupeaman viimeiset kisat ennen agilitytaukoa!

Vihdoin sain Plätästä tälläien mitali kaulassa kuvan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti