perjantai 27. huhtikuuta 2012

Plätän viikko

Mikäköhän on koiralle liikaa? Koiramme lehdessä oli vähän aikaa sitten juttua siitä, miten esim. agilitykoirat kisaavat ja treenaavat läpi vuoden. Olin helmikuussa eläinfyssarin luennolla, jossa puhuttiin siitä, että koirakin tarvitsee lepokauden, treenikauden ja kisakauden. Meillä meni alkuvuosi lepäillessä, sitten oli treenikausi (sitten uusi lepo suolistotulehduksen takia), nyt treenataan ja koetetaan aloittaa kisakausi.

Tässä Plätän viime viikon ohjelma+tulevan viikonlopun suunnitelma (poislukien peruspissalenkit)

Pe-su tokoleiri
Ma 1h vapaana metsässä, 1h agilitytreenit (oli aika rankat kun meitä oli vain 2 koiraa paikalla)
Ti 1h vapaana metsässä, muuten vapaa
Ke agilityn epikset, 2 starttia
To tokotreenit 1h (mentiin alokasluokan liikkeet läpi)
Pe canicross-lenkki 6,5km
(La  tokotreenit)
(Su VAPAA+metsälenkki?)

Tokoleiri tosin oli koirallekin aika rankka, eikä meillä kyllä aina ole tälläisiä jokapäivä treenataan viikkoja.

Ma agissa tosiaan tehtiin noin 21 esteen rataa. Muuten jees, mutta en ole vieläkään tyytyväinen kontakteihin :/

Ke käväistiin tehiscupissa. Ekalla radalla mä jäin aika usein jälkeen, koira meni onneksi hyvin. Lopussa ohjasin yhen esteen väärältä puolelta ja hyl. Tokalla radalla (siis sama rata uusiksi) ajattelin tsempata, mutta koira huitelikin nenä ylhäällä (ilmeisesti grillimakkaran hajun perässä?) ihan omiaan, joten se rata nyt meni aivan penkin alle. En tajua, agility on aina ollut Plätän ykkösjuttu, mikse se nyt olikin joku haju?? Tosin oltiin nyt ekaa kertaa ulkokentällä, ehkä se vaatii vähän totuttelua. Tosin pelkään myös onko sillä joku lihasjumi yms, ollaankin nyt ahkerasti hierottu ja venytelty, mietin täytyiskö Plättä viedä ihan oikealle hierojalle.

Tänään aloitin taas talven taolla olleen juoksuharrastuksen. Tehtiin 6,5km lenkki, oli kivaa mutta lopussa oli aika hiljainen vauhti enää, tarvii alkaa nyt kohottamaan kuntoa. Itse juokseminen on kivaa, mutta sitten kun lenkki loppuu mulle tulee yleensä hetkeksi tosi huono olo? Onneksi se ei kestä kauan. Viikonlopun olenkin sitten petexpossa töissä. Sinänsä huono, kun maanantaina on reseptiopin tentti ja sitten on enää 2 viikkoa aikaa paahtaa koeobduktioon, en ole oikeastaan vielä lukenut yhtään....

plättä 1v (2007), se näyttää enemmän joltain nälkiintyneeltä katukoiralta :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti