maanantai 16. huhtikuuta 2012

paluu blogin pariin

Kaikkea on taas sattunut ja tapahtunut ja blogi jäännyt unholaan. Mutta nyt jatketaan taas.

Viikonloppuna lähdettiin kurssikavereiden kanssa risteilylle ja pääsin ekaa kertaa ikinä Tallinnaan! Tosin oltiin siellä vaan 3h, mutta puhuttiin poikaystävän kanssa että mennään joskus uusiksi kahestaan, jee! Oli oikein hauska retki, tosin oli kyllä mukava palata kotiinkin.

Tänään on sitten treenattu tokoa ja agia. Agilityssä tehtiin laiskana edellisen ryhmän rataa kun saatiin ratapiirroskin heiltä, teemana ennakoivat valssit. Muuten meni jees, mutta kun Plättä sai paljon vauhtia esteelle, jonka jälkeen olisi pitänyt tehdä tiukka käännös en oikein saannut millään sitä ennakoimaan niin paljon, että käännös olisi ollut tarpeeksi tiukka. Tosin meni lähes koko ajan puhtaasi, että saatiin kyllä jonkinlainen käännös, mutta kun ei kelpaa :P Kepit oli aivan super! Taino, pari kertaa koetti väärästä välistä aloittaa, mutta vedin heti pois, ja muuten meni loppuun asti NOPEASTI! Eikä yhtään meinannut jättää kesken, jee! Lisäksi tehtiin myös A:ta yksitäisenä, niin että koiran pitää jäädä kontaktille vaikka mää juoksentelen ympäriinsä. Namialustaa ei ollut mukana, olisi helpottanut paljon, mutta hyvä välillä treenata ilmankin. Aluksi meinasi lähteä mun mukaan, mutta lopulta hokasi idean. Vähän tosin saisi kontakti olla nopeampi, ja sitä nopeutta tulee sillä alustalla, täytyy siis ensi kerralla treenata alustan kanssa. Agility on kyllä niin Plätän laji, se tekee ihan sairaan hyvin vaikka mää mokailen.

Sitten tylsät tokojutut. Päivällä tehtiin luoksetuloa, on jotenkin alkanut hidastella siinä. Aloin sitten juosta karkuun/heitän pallon kesken yms, että tulee enemmän vauhtia. Saatiin muutama ok toisto. Liikkeistä maahan toimii oikeasti parhaiten kun vasemman jalan mennessä maahan käsken "MAA", mutta miten muistan sen kisoissa? Sitten tehtiin myös liikkestä seisominen, on ok jos muistan ennen liikettä kertoa mitä tehdään, kun tehtiin maahanmenon kanssa peräkkäin niin tarjosi väärää. Viikonloppuna mennään belgien tokoleirille, niin toivon saavani siellä vinkkejä ja inspiraatioita treenaamiseen!

Plättä on onneksi jo ihan terve, tässä kuva koirasta eläinlääkärissä: "APUA AUTTAKAA!" :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti