maanantai 25. huhtikuuta 2011

Pääsiäisloma!


Salut!

Viimeinen breikki koulusta ennen kesää, eli pääsiäisloma oli ja meni. Alkuperäinen suunnitelma siis oli viettää pääsiäinen agilitykisoissa ja saada Plätälle vihdoin se viimeinen 1-luokan nolla. Polveni on kuitenkin ollut niin kipeä, etten jossain vaiheessa pystynyt edes oikein
kävelemään, joten peruin kisat :( ( Tietysti nyt sitten pääsiäisenä polvi ei ole ollut yhtään kipeä, mutta en ole silti vielä uskaltanut juosta...)

Pääsiäisloma startattiin päivää liian aikaisin latobileissä. En ehkä muuten olisi lähtenyt, mutta kun ne olivat käytännössä ihan naapurissa. Vanhana ja raihnaisena en jaksanut edes olla loppuun asti, mutta silti kyllä yskin koko seuraavan päivän heiniä ;) Alla kuva joka ehkä kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.


Torstaina lähdin sitten Kouvolaan mummolaan ja muita sukulaisia tapaamaan. Muutama muukin oli päättänyt lähteä samana päivänä, ja junien lemmikkipaikat oli myyty loppuun, onneksi bussiin mahtui vielä koirankin kanssa ja päästiin perille. Heti Kouvolaan päästyäni lähdin katsomaan serkkujeni schipperke pentuja, Rooneyta, Raakelia, Rinsessaa ja Ruutia :) Pennut nukkuivat kun saavuimme, ja ne olivat tosi söpöjä, olisin voinnut napata jokaisen taskuuni! Onneksi pennut sitten alkoivat heräillä ja riekkua, ja muistin taas miksi en halua koiranpentua ;)


Perjantaina sukulaismeetinkien jälkeen lähdimme kohti Tamperetta. Plättä jäi lomailemaan poikaystäväni porukoiden mökille ( eli omistajalle koiralomaa, jes!). Loppuloma menikin sitten kavereita tapailessa ( enkä silti kerennyt nähdä kaikkia, sori! Ikinä ei ole tarpeeksi aikaa kaikille, paitsi jos juoksisi paikasta toiseen tukka putkella, mutta lomalla pitää keretä vähän lorvaillakin :) ) Vaikka en yhtään tiedä mihin asetun kun valmistun, niin Tampere on kyllä yksi parhaista paikoista päällä maan! Olen nyt asunut viisi vuotta pois Tampereelta, ja siellä ollessa ainoa asia mikä ärsyttää on, ettei mulla ole siellä omaa kotia jonne kutsua kaverit kylään, aina joutuu lorvailemaan muiden nurkissa :( Ehkä sitten joskus... Eikä tätä saa käsittää väärin, olen pitänyt kyllä kaikista muistakin paikoista missä olen tässä välissä asunut ( Brysseli, Kuopio, Joensuu, Helsinki). Ilmeisesti vaan veri vetää Tampereelle, vaikka pari vuotta sitten olin vielä aika varma etten enää ikinä asu siellä vakituisesti.

Lomaa kyllä hieman varjosti, että rakas Pumbe pupu on sairas :( Vanha tassupohjatulehdus on taas villiintynyt ja sillä on maha sekaisin :( Siskoni onneksi lupasi viedä sen huomenna lääkäriin, pelkään vain että 7v kani ei enää kovin kovia lääkityksiä kestä :( Toivotaan silti parasta!

Lopuksi kuva onnellisesta maalaiskoirasta :) Kivaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti