maanantai 18. huhtikuuta 2011

Heppailua ja muuta


Kävimme viime viikolla työporukan kanssa maastoilemassa issikoilla Vantaalla Fagur tallilla. Talli oli melko pieni ja läheisen lentokentän koneet lensivät tallin yltä todella matalalla, mutta hepat eivät olleet siitä moksiskaan. Koska en enää muuten aktiivisesti ratsasta, on kiva välillä päästä vähän heppojen kanssa touhuamaan, vaikka "normaalisti" maastoilu pelkästään ei ehkä ole se mun juttu, enkä oikein pitkien jalkojeni kanssa tykkää mennä poneilla... Issikoilla on silti kyllä kivaa maastoilla, ne ovat niin varmajalkaisia, eivät hötkyile ja vaikka poni menee täysiä eteenpäin ei tunnu siltä, että kontrolli pettää :) Harmittavasti tosin lumet olivat sulaneet sen verran, ettei metsänpoluilla voinut mennä kuin käyntiä, onneksi loppumatkasta päästiin vielä tölttäilemään ja laukkaamaan. Menin Trausti nimisellä issikalla, alla meistä kuva. Ponit eivät kyllä talvikarvojensa kanssa olleet kovin edustavassa kunnossa, enkä ehkä minäkään ikivanhoissa tallikamoissa ;)
Perjantaina oli koulukaverini tuparit. Uuden kämpän vanha lapinkoirarouva Iina poseerasi todella nätisti kameralle, mutta en osaa näköjään käyttää uutta hienoa kameraani ja asetukset olivat ihan poskellaan ja suurin osa kuvista meni epätarkaksi :( Onneksi muutama onnistunut otos tuli, tässä ihana koiravanhus:Viikonlopun olin töissä PetExpo messuilla. Perusmessuhommien lisäksi pääsin ( tai jouduin) pitämään lyhyitä esityksiä jyrsijän ruokinnasta, vaikka yleisöni ei ollut kovin iso, niin aluksi kyllä jännitti (ja paljon) puhua "julkisesti". Vaikka tuntui, että takeltelin sanoissani ja välillä jotain unohtui ( kun pitää saman esityksen kolme kertaa, ei se joka kerta ollut ihan samanlainen...), niin meni ihan hyvin kuitenkin. Jotenkin kyllä rakastan sitä pientä jännitystä mikä tulee ennen esitelmien pitämistä tai ennen agilityradalle lähtöä :) Ja varsinkin tunnetta sen jälkeen, kun jännityksestä huolimatta on selviytynyt hyvin!

Maanantaina rankan työviikonlopun jälkeen olikin sitten inhoamani histopatologian tentti. Jätin aamuluennot väliin, ja menin aamuksi skooppailemaan, koska en tietenkään alkanut ajoissa kerrata leikkeitä, vaikka tiesin tuosta PetExpo hommasta jo monta kuukautta sitten... Saa nähdä menikö näin heikolla panostuksella läpi, onneksi aina on uusinta.

Agility jäi tänään mun osalta väliin, koska epämääräinen polvivammani estää kaiken liikunnan tällä hetkellä. Välillä jopa kävely saa aikaan sen, etten pysty astumaan koko jalalla :( Eikä siihen ole oikein mitään selkeää diagnoosia, tällä hetkellä syön tulehduskipulääkkeitä ja koetan tosissani olla rasittamatta polvea, toivotaan että se auttaa. Plättä pääsi kuitenkin treenaamaan, yksi ryhmäläisemme suostui liitelemään Plättysen kanssa. Pari kertaa Plättä karkasi mun luokse (vähän ihmettelevä ilme sillä oli, mutta kiltisti lähti myös kaverini kanssa radalle), muuten meni kyllä tosi hyvin ekaksi treenikerraksi! Ihanaa kun koira on väsytetty, mulla on huono omatunto kun en pysty sen kanssa oikein mitään tekemään ärsyttävän polvivamman takia :( :( Taas meni myös kisasuunnitelmat uusiksi, pääsiäisenä olisi ollut kahdet kisat, olisin siis varmasti saannut sen viimeisen nollan ykkösistä, mutta en nyt pysty osallistumaan. ÄRSYTTÄÄ! Mutta parempi nyt koettaa saada toi jalka kuntoon, että pian olisin taas kisakunnossa. Ja nyt kerkeän pääsiäisenä Kouvolaan sukulaisvisiitille sekä Tampereelle muutamaksi päiväksi. Jotain hyvääkin siis, en ole Tampereella hetkeen taas käynyt :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti