lauantai 2. huhtikuuta 2011

Kiire paniikki ahdistus


Heissan!

Minun pitäisi tällä hetkellä päntätä korvat sauhuten elinpatologiaa, mutta katson "Ruotsin miljönääriäitejä". Sitten selaan facebookkia, missä kaikkien kurssikaverien statukset ovat täynnä tenttiaiheisia päivityksiä. Lopputulos: ahdistun tentistä entistä enemmän, mutta en varsinaisesti tee asialle mitään... Ongelma on, että olen ruuansulatusta lukuunottamatta lukenut kaiken. Ja minusta patologia ja tautien etiologia on mielenkiintoista . Mutta nyt tuntuu etten muista mitään, en yhtikäs mitään. Sydämen ja munaiset luin eilen, niistä jäi jotain mieleen, mutta maksa josta aloitin on kokonaan unohtunut. Tänään piti aloittaa vanhojen tenttikysymysten tekeminen, mutta nyt väsyttää jo niin paljon, että taitaa jäädä huomiselle. Tosin välillä saan suuren inspiraation vasta kymmenen aikaan illalla. Mutta silloin varsinkaan mikään ei jää mieleen! Asiaa ei tietenkään auta yhtään se, että opeteltavaa asiaa on ihan kamalasti.

Syy siihen etten ole tänään lukenut, on että olin päivän töissä Mustissa ja Mirrissä, teen siis osa-aikaisesti töitä eräälle lemmikkiruokafirmalle. En tiedä johtuuko tenttiinlukupakoilusta, mutta oli todella mukava työpäivä! Liikkeessä kävi paljon ihmisiä, monet olivat kiinnostuneita jutuistani jne :) Tapasin myös innokkaan 5kk ikäisen malinoispennun, sovittiin että mennään yhteislenkille joku päivä. Toivottavasti Plättä osaa käyttäytyä pennun kanssa, kyseinen pentu kun on vähän arka ja tarvitsisi hyviä kokemuksia muista koirista. Plättä tosin oli nuorena samanlainen, en tiedä siihen muuta apukeinoa kuin paljon sosiaalistamista, uusia koiria ja ihmisiä, ja vain hyviä kokemuksia.

Vielä lopuksi, toivon että lumet sulaisivat pian kokonaan pois! Olen niin kyllästynyt kylmyyteen, märkyyteen ja hiihtäjiin, jotka ovat valloittaneet lenkkimaastot! Meillä ei ole tällä hetkellä kuin 1xviikko treenivuoro agilityyn ( K9:n vuoro), toisen seurani Citybelgien hallitreenit loppuivat jo jokin aika sitten. Ja ajattelin, että tämän väliajan voi treenata vähän vähemmin, koska pianhan pääsee ulkokentille. Eilen kuulin, että Citybelgien kesäkausi alkaa aikaisintaan 2.5 :( Lisäksi en kerkeä treenata täällä kuin toukokuun ajan, koska sitten lähden Pohjois-Karjalaan töihin kolmeksi kuukaudeksi. Pitäisi nyt selvitellä kesätreenimahdollisuuksiakin kesätyöpaikkakunnallani. Meiltä siis tällä hetkellä puuttuu viimeinen 0-tulos 1-luokasta, ja olen päättänyt saada sen ennen kesää hommattua. En vaan nyt kerkeä kisoihin hetkeen, pääsiäisenä viimeistään sitten! ( Alkuperäinen suunnitelma oli kisata pääsiäisenä kakkosissa, ja sitä aiemman suunnitelman mukaan olisimmme jo nyt 3-luokassa.. Noh, aina ei mene ihan niinkuin Strömssössä)

Koska agilitytreenit ovat nyt niin vähässä, päätin tänään pitkästä aikaa tokoilla. Otin seuraamista, käännöksiä ja liikkeestä seisomaan jääminen-liikettä. Periaatteessa meni hyvin, kunnes tajusin, ettei koira osaa lähteä seuraamaan ilman pientä käsimerkkiä! Se ei siis yhtään tajua mitä "seuraa" tarkoittaa, paitsi jos kädessä on nami. :( Tuli sellainen olo, että jos luovutan kaikki toko haaveet, koira on kuitenkin jo 5 vuotta, monet samanikäiset on jo moninkertaisia valioita...Mutta palveluskoira-jälki kyllä kiinnostaa silti. Eikai pk-puolella ole ihan niin justiinsa, jos seuraa käskyssä on pieni käsimerkki? ;)


Belgikin väsyy joskus ;)

Nyt loppui Miljönääriäidit, taidan vielä tänään katsoa ne vanhat tenttikysymykset läpi, mennä nukkumaan ( aivoni siis käsittelevät tietysti kysymyksiä nukkuessani) ja olen aamulla viisaampi :) Huomenna sitten kunnon paahtopäivä lukemisen kanssa, maanantaina on tentin jälkeen on kivaa ohjelmaa tiedossa, nimittäin legandaarinen yösuunnistus ( en tiedä onko se legendaarinen, en ollut viime vuonna mukana, en tiedä muuta kuin että kierretään pölkyissä asuissa rasteja, ja tärkein päämäärä on kerätä tarpeeksi pisteitä ja voittaa! Jos ei voiteta, mikä siis meidän supersuunnitelmalla on hyvin epätodennäköistä, pidetään vain hauskaa ;) )

Panikointiterveisin,
Irina

ps. Itse en tykkää lukea blogeja, joissa esim. koirajutuista ei ymmärrä yhtään mitään. Kommentteja saa laittaa, jos tämänkin alkaa mennä vaikeaksi tajuta. Vaikka kirjoitankin eniten itselleni, on tämä kuitenkin julkinen blogi, joten kiva jos siitä saa selvää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti