sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

viikonlopputouhujaHello!

Pitkästä aikaa viikonloppu ilman sen kummempia suunnitelmia! ( Toki tietysti aina olisi voinnut lähteä koululle mikroskopoimaan, lukea, tehdä ryhmätyötä, mennä töihin, siivota, järjestää kaapit jne...) Perjantaina elinpatologian ( kyllä, siitä oli juuri tentti, mikä meni oletettua paremmin, mutta siinä ekassa osassa oli vain puolet elimistä, nyt on se toinen puolisko vuorossa...) luennot kestivät kivasti pitkälle iltapäivään. Sitten hetkeksi kotiin ja koiran kanssa ulos, ja illaksi suuntasin pitkästä aikaa keskutaan ostoksille! En oikeasti edes muista asuvani Helsingissä, koska elämäni rajoittuu Viikki-Herttoniemi-Hakkila akselille.

Rakas poikaystäni halusi tälläisen, se ei ole nitoja, vaan sim-kortti leikkuri (?) kuva

Tärkeä tehtäväni oli siis löytää tuo ylläolevan kuvan sim-kortti leikkuri. Jotenkin sitten samalla myös eksyin Kampin kauppoihin ja sitten Forumiin. Lopulta muistin, että nythän on Hullut Päivät, joten oli käytävä sielläkin. Mukaan tarttui ihanat farkut (koetin ottaa niistä kuvan vähän huonolla menestyksellä), pari paitaa ja iltapalaksi sushia. Tällä hetkellä en tiedä mitään niin hyvää ruokaa kuin sushi, voisin syödä sitä aivan äärettömästi, ja vaikka tiedänkin mitä tauteja ja loisia raa'assa kalassa voi olla. I <3 sushi.

Lauantaina sitten tapasimme söpön malinoispennun lenkillä, minulla oli kamera mukana ja unohdin ottaa kuvia! Plättä oli pikku-Nadalle vielä vähän turhan raju leikkikaveri, aluksi Nada lähtikin Plättää karkuun. Sinnikkäästi jatkoimme kuitenkin sohjossa tarpomista (siis me omistajat, Plättä oli aivan innoissaaan kun sai juosta loskassa ja välillä ojissa...) ympäri Viikin peltoja. Plättäkin rauhottui sen verran, ettei Nadan enää tarvinnut sitä pelätä, pari kertaa pentu jopa uskalsi lähteä Plätän mukana juoksemaan! ( Tosin jos Plättä huomasi sen niin sitten pentu juoksikin nopeasti takaisin omistajansa jalkoihin...) Toivottavasti Nada omistajineen uskaltaa joskus uusiksi lenkille meidän kanssa!

Illalla lähdimme sitten poikaystäni ja hänen yhden kaverin kanssa leffaan. Emme tietysti kukaan muistaneet, että Helsingissä ei lauantai-iltana vain kävellä leffateatteriin, liput olisi pitänyt varata huomattavasti aiemmin. Vaikka meillä oli monta vaihtoehtoa, olivat ne joko täynnä tai jäljellä oli vain eturivin paikkoja, joten päätimme sitten jättää väliin. Päädyimmekin ystävieni suosittelemaan Shakers-drinkkibaariin Tennispalatsin lähelle. Vaikka paikka oli pieni, oli se todella viihtyisä ja drinkit hirmu hyviä :) Kotimatkalla kävimme vielä Viikin uudesta Filmtownista hakemassa leffan Four Lions, mikä oli ehkä virhevalinta, koska nukahdimme molemmat kesken leffan :)

Sunnuntaina aamulla katsoin leffan loppuun, ei se kyllä ollut kovin hyvä. Poikaystäväni halusi sitten lähteä jonnekin keskustaan syömään. Todellinen ennätys itselleni, kolmena päivänä peräkkäin keskustassa! Lähdimme siis autolla, ja ideana oli ajella kunnes joku hyvä paikka tulee vastaan. No ei tullut, sitten päätimme mennä tuttuun ja turvalliseen Dennis-italialaisravintolaan. Ongelmaksi tuli tietenkin, että mihin saadaan auto, Punavuoren pikkukadut ovat sunnuntaina ihan tupaten täynnä. Itse ehdotin, että viedään auto Kampin parkkihalliin, vaikka se vähän maksaakin, on siellä varmasti tilaa, eikä ole pitkä kävelymatka. No, kun suomalainen mies päättää, että auto on saatava kadunvarteen niin sinne se on saatava... ;) Hetken ajelun jälkeen paikka löytyikin ja päästiin syömään superhyvää Dennis pizzaa :)

Nyt sunnuntai iltana iskikin morkkis kaikesta laiskottelusta, erityisesti histopatologian mikroskopointitentti, joka on viikon päästä, aiheuttaa kylmiä väreitä ( vihaan histopatologiaa, näen siinä vain punaisia ja violetteja pilkkuja...). Morkkis näköjään nostaa myös motivaatiota, olen nyt etsinyt ryhmätyömateriaaleja ja kääntänyt osan belgierkkarin nettisivuista. Aion vielä tiskata ja kirjoittaa yhden koirakerhon jutun valmiiksi, ehkä se vähän vähentää laiskottelumorkkista ( toisaalta parempi laiskottelu-kuin krapulamorkkis ;) ). Huomenna suunnitelmissa ryhmätyöntekoa, lääkäriaika, mikroskopointia ja agilitytreenit! Tiedän, että mikroskopointi noista jää helpointen tekemättä, vaikka voin mennä koululle (matkaa kotoa 1,5km) mihin kellonaikaan vain...

Mukavaa viikonalkua kaikille!

lisää kevätkukkia Brysselistä ( 2007)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti