tiistai 25. syyskuuta 2012

pieleen mennyt viikko

Viime viikko meni ihan penkin alle :( Ensin maanantaina selviää, että meidän pitää tehdä keskiviikoksi ryhmätyö, ja ainoa aika oikeastaan tehdä se on tiistai iltapäivä. No, ryhmätyö selvitettiin kunnialla läpi, ja illaksi menin töihin. Töissä oli hieman kurkku kipeä ja niiskutin vähän, perussyksy meininkiä. Keskiviikko aamuna olin niin kauheassa flunssassa, etten päässyt sängystä ylös :( Iltapäivällä olisi ollut pakollista koulua, jonne en selvinnyt ja nyt saan tästä hyvästä tehdä 2 sivuisen esseen aiheeseen liittyen.

Torstaina oli pakko sitten lähteä villapaita päällä liikenteeseen, aamuksi kouluun ja iltapäiväksi tutkimaan lisensiaatin tutkielmani näytteitä. Viikon positiivinen hetki olikin sitten mikroskoopin äärellä niiskuttaessa, kun vihdoin löysin ekat positiiviset näytteet! jee! Koska olin kuitenkin vielä vähän kipeä, sain tuuraajan vetämään mun arkitoko treenit, enkä mennyt koiran kanssa edes meidän oman ryhmän tokotreeneihin, ajattelin että epäreilua koiraa kohtaan mennä sinne aivot ihan jäässä vaatimaan siltä hyviä suorituksia. Olisi kyllä pitänyt mennä.. Tokotreenien sijaan menin juoksuttamaan Plättää lähimetsään, ja siellä riekkuessaan se sai tassuun noin 1 cm pituisen haavan. Koska menetän aina kaiken loogisen ja järkevän ajattelukykyni kun oma eläimeni sairastuu, olin jo melkein lähdössä sen kanssa päivystykseen, kunnes sitten tajusin että noin pieni haava tuskin tarvitsee tikkejä, anturahaavaa on muutenkin vaikea pitää puhtaana. (Samalla kyllä pohdin josko se saa sepsiksen haavan kautta, olen kyllä ahkerasti puhdistanut sitä betadinella).

Viikonlopuksi puksuteltiin Plätyn kanssa Joensuuhun. Siellä onneksi oli kivaa, vaikka laiskottelin paljon ja jäi kaikki hommat tekemättä. Haava näyttää ihan hyvältä, putsailua jatketaan ja rajoitettua liikuntaa :( Toivottavasti tämä viikko sujuu vähän paremmin!!!

Loppuun vielä mainos mun kanitutkimuksesta, jos tänne blogiin joskus eksyy joku joka ei siitä jo tiedä! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti