lauantai 1. joulukuuta 2012

Lumimyrskyn hyvät puolet

Koska itselläni on taipumusta valittaa aina kaikesta, ajattelin nyt koota tähän kaikki hyvät puolet siitä, että lunta sataa päivässä noin metri :)

1. Kun tietää, ettei mihinkään pääse julkisilla/omalla autolla, voi hyvällä omalla tunnolla syödä sipsejä kotona ja katsoa hömppää (huutokaupan metsästäjät, crimal minds, bb, csi...)
2. Koska lumi tuli sen verran yllättäen, kukaan ei kerennyt raahata latukonetta meidän lenkkiteille, eli päästiin vielä normiteitä kulkemaan. Vastaan tuli noin yksi koira (missä kaikki muut myrskyn keskellä koiran lenkittäjät olivat??) joten Plättä sai olla koko matkan irti
3. Tarpoessa lumessa kuluu varmasti enemmän kaloreita kuin tasaisella tiellä kävellessä
4. Myös kaivaessa autoa noin metrin lumikerroksen alta kuluu myös reilusti kaloreita, ei tarvitse mennä salille
5. Kun pääsee vauhtiin lumenluonnissa niin terassin lumetkin menee samalla vauhdilla (lisää kaloreiden kulutusta)
6. Koira ei tuo hiekkaa sisälle
7. Mikään ei ole onnellisempi kuin belgianpaimenkoira joka hyppii jäniksen lailla kinoksissa
8. Saa taas käyttää viime talvena ostettua parkatakkia <3
9. Pimeys katosi kun kaikkialla on valkoiset nietokset

Nyt sitten koetan päästä mummolaan, eilen en uskaltanut lumisateessa ja pimeässä lähteä minnekään. Sunnuntaina koetamme myös päästä agikisoihin, toivotaan että tiet on siihen mennessä aurattu :)

Pari vuotta vanha kuva, mutta samanlainen onnellinen ilme Plätällä oli eilen :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos tästä listasta, tulipa tarpeeseen! Mä inhoan tuota valkoistaa saastaa jo ihan itsessään, saatika sen jälkeen, kun on ajanut lumimyrskyssä 300 km... Tsemppiä agikisoihin!

    VastaaPoista
  2. Huh, 300km kuulostaa aika pahalta! Vaikka autoilin paljon vkl aikana, onneksi kuljin vain hyvän sään aikana. Eihän tätä tarvitse kestää kuin "vain" se 4kk ja sitten on kevät <3

    VastaaPoista