lauantai 15. joulukuuta 2012

Joulukuun touhuja

Blogi on taas vähän jäännyt unholaan :) Tässä kaikkea mitä on viime viikkoina puuhailtu koira-ja muissa jutuissa.
Hyvät hanaolut valikoimat :)
2.12.2012 oltiin Kotkassa kisoissa. Tuomarina Anne Viitanen. Kolme rataa Hyl, -10, ja -5. Nousujohteinen tuloslista siis :) Ekalla radalla oli tosi hankala putki/puomi erottelu, ja Plättä meni putkeen puomin sijasta. Tokalla radalla tuli taas puomin kontakti+yksi rima, kolmas hyppyrata meni tosi hyvin, kunnes 3.vikalla esteellä rima alas (hiukan harmitti). No onpahan nyt käyty Kotkassakin kisoissa :P
Porot unilla Tallinan keskustassa
Koulussa olen opiskellut hevostauteja, kurssi oli tosi mukava, mutta jotenkin talvikaamos aiheutti kauhean väsymyksen, enkä oikein jaksanut lukea tenttiin. Itsenäisyyspäivänä lähdettiin poikaystävän ja parin kaverin kanssa "etelänlomalle" pariksi päiväksi Tallinnaan. Olin hieman skeptinen reissun suhteen, että mitä edes tehdään siellä niin kauan. Oli kuitenkin tosi kivaa ja rentouttavaa, unohdin siellä totaalisesti kaikki kouluhommat ja muut arkiset asiat! 


Lapinlehmiä <3

Plätän kanssa ollaan treenattu agilitya ja muuten se onkin juoksennellut vapaana metsässä. Tokotreeneihin en ole kerennyt joulukuussa kertaakaan, ja tokoinnostus on muutenkin taas kadonnut kokonaan. Agilitytreenit on sujuneet hyvin, edelleen tosin kontaktit ja kepit voisi olla nopeampia, sekä hankalia käännöksiä joudutaan usein treenaamaan useasti. Olen myös päässyt ohjaamaan muita, se on tosi kivaa, mutta välillä myös huomaan että tosi erilaisten/eritasoisten koirien kanssa on hankalaa keksiä kaikille sopivia treenejä. Lopputuloksena siis välillä treenit on liian vaikeita ja välillä liian helppoja.

Fallkullan vuohi


Tänään käytiin Fallkullan tilalla joulunavauksessa. Tekosyyksi retkelle mukaan otettiin kaverini 2-vuotias ihana poika, vaikka kaikista eniten innoissaan lehmistä ja possuista oltiin me +20v. neitokaiset ;) Mulla alkoi periaatteessa joululoma perjantaina, mutta lisurihommat ja työt pitävät kiireisenä vielä ensiviikon. Enkä ole edes ihan varma mitä teen jouluna. Mutta enköhän ehdi jossain välissä pitää lomaakin, jee :)
Rekihepo


Poliisihepo

2 kommenttia:

  1. Tartossakin saa tulla käymään, jos eksyy Eestin puolelle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin sitä, mutta tällä reissulla ei nyt ehditty :( keväällä meidän ainejärjestö järjestää taas retken sinne, silloin koetan tulla!

      Poista