keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

kesäjuttuja
Viime viikolla olin pitkästä aikaa ratsastustunnilla vanhalla kisaponillani Hanneksella <3 Oli kivaa, vaikka taidot on vähän ruosteessa ja ponikin (20v, siis hevoisen kokoinen welsh cob) oli hieman jäykempi kuin viimeksi. Mutta hevoskuume nousi taas!!! Hypättiin jopa pieni esteitä (n.30cm), huippukivaa oli!
Minä ja Hannes

superonnellisia maalaispossuja
Viikonloppuna olikin sitten vuorossa joka vuotinen retki Ilosaareen, taas oli tosi kivaa. Lemppanini olivat ne ketä ajattelinkin, eli Elokuu, PMMP ja Pariisin kevät. Hyviä näiden lisäksi oli Black Star, Chisu, Eva ja Manu, JVG ja Regina.

possut <3
Mulla on nykyään joku kauhea ongelma, että en viihdy yhtään siellä missä olen. Joensuussa oli tylsää asua viime kesänä, mutta nyt siellä on aina niin ihanaa käydä ja Tampereella tylsistyn kuoliaaksi :( Helsingissä sentään myös olisi oma rakas pikkuinen koti, en oikein kestä tätä muiden nurkissa asumista. Enää onneksi kuukausi töitä ja sitten on lyhyt kesäloma ennen koulun alkua :) Syksyllä luultavasti kirjoitan miten en viihdy Helsingissä ja kaipaan Tampereelle.

elokuu <3
Nyt lähdetään kaverin kanssa pitämään koirahulinat, moikka :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti