keskiviikko 24. elokuuta 2011

Syksy saapuu

Enää kolme päivää töitä jäljellä, jonka jälkeen kerkeän viikon lomailla ( tai siis kirjoittaa "kandia"), sitten täytyykin palata Helsinkiin koulun penkille. Toisaalta ihan mukavaa mennä takaisin kouluun, vaikka tentit aiheuttavat välillä valtavaa stressiä, ovat kaikki päivät erilaisia, näkee kavereita ja pääsee taas harrastusten pariin. Kesätyöt ovat sujuneet mukavasti, välillä toki on päiviä kun tuntuu ettei mikään suju, ja toisinaan menee ihan hyvin. Ja olen onnistunut sekä verinäytteenotossa että kanyloinnissa, jee! RTG kuvien ottaminen on välillä aika vaikeaa, samoin kissapotilaat ihan yleisesti.


Muita kuulumisia. Käytiin Plättysen kanssa JOA:an agiepiksissä kaatosateessa viime viikolla. Ratoja oli kolme, eka möllirata, jossa olimme kilpailun ulkopuolisena. Koirassa oli virtaa kuin pienessä ydinvoimalassa, ja hienosti saatiin hylky kun ohjasin sen putken väärään päähän. Toka rata oli helppo, noin 1-luokka tasoinen, mutta radalla koira hyppäsi komealla loikalla puomin alasmeno kontaktin yli. Otin sitten koko esteen uusiksi ja hyl tuli siitä, taisi taas radalla tulla pari muutakin mokaa. No tällä supermenestykellä en enää odottanut liikoja kolmannelta 2-3luokan tasoiselta radalta, jossa jo alku vaikutti niin vaikealta, että se tulisi menemään möhellykseksi jo heti alkuun. Rata alkoi, jo este kerrallaan mentiin eteenpäin, kepeillä meinasi tulla virhe kun Plättä ei lähtenyt tarpeeksi eteenpäin. Lopulta selvitiin koko rata virheittä ja voitetiin, jee! ( Osallistujia tässä vaiheessa kaatosaateessa oli enää noin 5kpl, mutta voitto mikä voitto... ;) ) Mitä tästä opimme:
* Ohjaajalle ei paineita, vaikka kuinka pitäisi olla superhelpponolla rata tulossa
* Ohjaa rauhassa, niin hyvä tulee
* Kepeille lisää varmuutta


Loppuun vielä muuta kuin tylsiä koirajuttuja. Sorruin tänään niin pahasti blogimainostuksen uhriksi. Luin jostain, että Reese Witherspoon on Lindexin uusi mainoskasvo, joten oli heti pakko mennä kyseisen liikkeen sivuille katsomaan millaisia vaatteita R.W mainostaa. Löysin sieltä todella halvalla kivannäköiset farkut, ja ajattelin että ennen töihin menoa käyn nopeasti vilkaisemassa niitä livenä. Lopputulos lähdin kaupasta pois kaksien farkkujen kanssa, ne olivat juuri täydelliset! Kyseiset farkut ovat tosin joustava materiaalia, joten en tiedä lörpsähtävätkö ne jossain vaiheessa.


Olen ensimmäistä kertaa koko kesänä yksin kotona, on vähän outoa, mutta hyvä tähän on nyt totutella, kun 400km välimatkan kaukosuhde taas jatkuu syyskuussa :(

(Kuva ei oikein liity mitenkään koko tekstiin, fiilistelin vain vanhoja heppatyttö aikoja katsomalla Ella-poni sarjaa Yle areenalta (kävin tunneilla aikoinaan samalla tallilla, missä sarja on kuvattu) ja hevoskuume iski taas.  Kuva viime kevään issikkavaellukselta.  )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti