keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

koirani on idiootti

Plättä on nyt kesän ollut melkein joka päivä joko porukoillani omakotitalossa "päivähoidossa" tai sitten poikaystävän porukoiden mökillä. Eilen sitten kuitenkin otin sen kaupunkiin työpäivän ajaksi, tuttuun kämppään missä se on ennenkin (ja nyt kesälläkin) ollut ihan hyvin yksin, koska olin iltavuorossa ja meillä oli illalla agilitytreenit. No, kun tulin töistä kuulin että noin 30min mun lähtöni jälkeen koira oli haukkunut täällä niin lujaa että koko piha kaikui!!! Voi helkutti! Plättä oli siis teljetty yhteen makuuhuoneeseen, ja olin jättänyt sille tuuletusikkunan auki, ettei sinne tule liian kuuma. Nyt täytyy mennä ostamaan haukunestopantaan uudet patterit ja jatkossa varmaan jättää se vapaaksi koko kämppään (vaikka Helsingissäkin se on vain yhdessä huoneessa yksin ollessaan, ja siellä se ei hauku). Mikä lienee yhtäkkinen eroahdistus iskenyt. Plättä aloitti sitten juhannuksen jo tänään siirtymällä mökille loppuviikoksi. (Olin vielä aamulla 45min juoksulenkillä Plätän kanssa, että luulisi että olisi edes vähän väsähtänyt siitä).

Illalla sitten aksatreeneihin, tehtiin maksien yksilö sm-finaalirataa, josta tosin vähän supistui esteitä alusta ja lopusta kun hallista loppui tila. Rata ei ollut kovin vaikea, mutta muutama hankala käännös ja meillä edelleen levahtaa käännökset vähän liian pitkiksi :( Kontaktit sujui hyvin, tosin puomille laitoin namialustan, jotta pystyin ohjaamaan putken takaa ja olemaan valmiina kepeille. A on myös selkeästi nyt jotenkin hankala kun sitä on tahkottu treeneissä, ja Plättä ei oikein tiedä missä kohtaa siinä kuuluu pysähtyä. Putken (10) jälkeen meno esteelle 11 oli myös hankala, Plättä päätti monesti mennä toisesta suunnasta, ja sitten onkin ihan sama minne sen ohjaa, kun koira on jo lukinnut esteen. Mutta muuten oli mukavat treenit ja (melkein) jo unohdin Plätän idioottimaisen käytöksen päivällä.

Nyt lähden vähän rapsuttelemaan kaverin heppoja, ihanaa enää yksi työpäivä tällä viikolla ja sitten on pitkä viikonloppu, hiphurraa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti