tiistai 8. marraskuuta 2011

Vieläkään ei koiranpentua tässä talossa

.. vaikka kaikki kaverit olivat jo varmoja, että sellainen meille tulee. Valitettavasti aika ei nyt oikein riitä pennulle, ja olen saannut poikaystävän suostumaan, että pentu tulee kun valmistun vuonna 2015. Hyvää aikaa siis vielä etsiä täydellinen yhdistelmä, tiedän ainakin jo yhden superkivan nartun ;) Mutta käsittääkseni tuo alla oleva pentumainos on yhä voimassa, joten jos jollain on groenendaelin mentävä kolo elämässään, niin voin suositella :)

Viime viikolla pidin kyllä koulun yhdessä tapahtumassa 8 viikkoista maailman söpöintä aussipentua sylissä, mikä ei auttanut tähän pentukuumeiluun. No, 3,5v vuotta menee nopeasti. Olen kyllä loistava neuvomaan ihmisiä koiranpennun hankinnassa ja löydän aina 100 vikaa joka yhdistelmästä, mutta itse olen valmis ottamaan pennun heti kun sellainen tulee syliin. Itse asiassa, silloin aikoinaan kun sain valita Plätän kahdesta nartusta, toinen narttu leikki ja oli todella reipas, Plättä söi vain maton reunaa. Olin jo varma, että se toinen otetaan, mutta jotenkin Plättä kiipesi syliini ja siihen se sitten jäi. Usein kyllä mietin, olisiko se toinen ollut sittenkin parempi, vaikka kiva koira Plätästäkin lopulta tuli, P2 hampaiden puuttuminen alhaalta vain lopetti näyttelyuran lyhyeen. 

Olen niin surkea blogin päivittäjä, mutta tässä jotain mitä ollaan tehty viime aikoina. Kävimme 2.10 kisoissa Hyvinkäällä, tulos HYL/ -15 / HYL. 8.10 oli kisat Lempäälässä, tulos 2x -5. 23.10 oli kisat Hyvinkäällä, mutta koska minulla oli kiire oman seuran kisoihin töihin, niin kerkesin mennä vain yhden radan, jolta yksi rima alas tulos -5, sij.2. Viimeinen nolla on niin lähellä, mutta silti niin kaukana. Nyt marraskuussa en oikein pääse kisoihin, ja kyllä harmittaa. 

Eilen olimme agitreeneissä, tehtiin kunnon kieputusrataa, kepeille oli tosi vaikea kulma. Plättä meni heti ekalla kerralla virheettä koko radan, tokalla kerralla sitten vain hiottiin jotain käännöksiä tiukemmaksi ja tietysti itse ohjailin väärin, muurikin kaatui pari kertaa. No virheet korjattiin ja lopuksi tehtiin vielä koko rata tiukoilla käännöksillä ja ei mitään virheitä, uskalsin vielä monessa kohtaa lähettää koiran kaukaa ja mennä reilusti sen edelle. Treeneissä onnistutaan, mutta kisoissa tulee aivan älyttömän tyhmiä virheitä, hieman ärsyttävää!

Tänään koetan mennä vielä agitreeneihin, illala voikin sitten unohtaa koirahommat, kun on meidän koulun vuoden ainoat bileet, eli a-tarjous :) Huomenna tosin on pakollinen harkka aamulla 9.00, eli kovin myöhään ei voi rellestää. 

2 kommenttia:

  1. Heips, mun blogissa on sulle haaste. Bloggausintoa sinne! :)

    VastaaPoista
  2. kiitoksia, täytyy kirjoitella kunhan saan lihantarkastuksen lakitehtävät valmiiksi :)

    VastaaPoista