perjantai 25. marraskuuta 2011

Haaste


Sofi oli muistanut mua haasteella, kiitoksia! En ole koskaan ennen tälläiseen osallistunut, nyt siis oli pakko koettaa ( koska rakastan puhua itsestäni) Pelisäännöt ovat seuraavanlaiset:

Tunnuksen saaneen pitää;
1. Kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestäänKoska tää alkaa olla jo vanha juttu ja kiertänyt monissa blogeissa, en keksi kyllä millään kahdeksaa bloggaajaa. Mutta haaste menee Lauralle, Kajsalle, Lealle ja Hannalle :) 


Nyt siis ne kahdeksan random faktaa: 


1. Olen aina myöhässä ja ihan kaikkialta, mutta VIHAAN odottaa muita, jotka ovat sovitusta tapaamisesta myöhässä. Kun olin aupairina, me muutamat suomalaisaupairit olimme kaikki aina tasaisesti saman verran myöhässä, eli ketään ei haitannut ( eli jos sovittiin että nähdään 15.30, niin kaikki tulivat paikalle 15.45). Tosin sitten kun joukossa olikin joku aikautaulussa pysyvä, niin hän ei ehkä ollut myöhästelyistä yhtä innoissan ;)


2. Voisin elää pelkällä jäätelöllä kesät ja talvet, en ole koskaan vielä maistanut jäätelöä josta en olisi tykännyt. 


3. Kun aloitin eläinlääkiksen halusin hoitaa koiria ja hevosia, tällä hetkellä eniten kiinnostaa lehmät, siat ja eksoottiset eläimet (esim. kanit ja kamelit). Saa nähdä mikä musta lopulta isona tulee :) ( Kissat eivät ole missään vaiheessa päässeet listalle, ja tulevat sieltä pysymäänkin poissa. Tykkään kissoista niin kauan kun riittää että silitän niitä, en halua kissoja potilaiksi koska ne eivät ikinä ole eläinlääkäreiden ystäviä)


4. En ole ikinä halunnut omaa koiraa, ja Plätänkin sain ylioppilaslahjaksi ( jonka jälkeen dumppasin sen mummolle hoitoon vuodeksi kun olin ulkomailla). Kun Plättä lähti mun mukaan Kuopioon, siitä piti tulla vain lenkkikaveri, jonka kanssa joskus käydään näyttelyssä, enkä oikeasti tiennyt siinä vaiheessa koiran koulutuksesta yhtään mitään, vaikka olenkin koirien kanssa touhunnut aina. 


5. Hevosen taas olen aina halunnut, tosin tuskin omaa sellaista koskaan hankin. 


6. Lukiossa olin vielä hyvä äidinkielessä, mutta mitä vanhemmaksi tulen sitä vaikeampaa oikeinkirjoitus mulle on.


7. Tykkäsin yläasteella niin paljon ruotsin kielestä, että meinasin mennä ruotsinkieliseen lukioon. Ranskaa olen myös osannut puhua sujuvasti, harmi vaan, että kun kieliä ei käytä niin ne myös katoavat päästä melko nopeasti. 


8. Vihaan katsoa omia agilityratojani videolta, vaikka radalla tuntuu, että juoksen tuultakin nopeammin, niin videolla näyttää siltä että hiippailen vain. Mistäköhän tämä johtuu? :) 


Maailman paras kissa, meidän mummon Kisse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti