torstai 2. kesäkuuta 2011

Minä lähden Pohjois-Karjalaan...

Täällä sitä ollaan kesää viettämässä Joensuussa. Tai eipä kesää hirveästi opiskelijana vietetä, kun päivät menee töissä, mutta ihanaa töiden jälkeen kun voi vain hengailla/urheilla/käydä kaupungilla yms. ilman huonoa omaatuntoa siitä, että tentti on tulossa ja pitäisi olla kotona lukemassa! (Ok, pakko myöntää, että kandityöni on vielä "hieman vaiheessa" (siis ei edes aloitettu), mutta meidän koulun kandi on sellainen leikkikandi ( pituus 5 sivua...), ettei sen tekoon luultavasti mene kauan kunhan aloitan...)

Sain kesäksi kaveriltani lainaan kesämobiilin, Toyota Carina II vuosimallia 1989. Muuten auto, vaikka vanha onkin, kulkee hyvin, kunhan säännöllisin väliajoin tarkistaa jäähdytysnesteet ja öljyt ( sain tähän hommaan onneksi kirjalliset ohjeet kuvien kera, muuten olisinkin ollut aivan pulassa, perusblondina en tajua auton moottorista yhtään mitään...;) ) Alla kuva kuinka kesämobiili starttasi Helsingistä :)Ensimmäinen etappi matkalla oli mummola Kouvolassa ( huomattavasti paremmat tarjoilut kuin yhdelläkään huoltoasemalla! ;) ). Koetin saada mummon Kisse-kissasta kuvan huonolla menestyksellä. ( Kisse on aikoinaan löytynyt hylättynä muutaman päivän ikäisenä pentuna, ja se tuli mummolaan "kuolemaan". Eipä kuollut, hyvin itsetietoinen iso katti siitä kasvoi, mutta ihmisten kasvattamana siitä on tullut aivan supersosiaalinen, eikä se kestä jos se ei saa olla mukana siellä missä tapahtuu! ). Outo juttu sattui myös Kouvolassa, kun 2-v gronttunarttu Viltsu ja Plättä alkoivat yhtäkkiä tapella, vaikka aina ovat tulleet hyvin toimeen. Viltsu ei ottanut tappelusta itseensä, mutta herkkis-mammanmussu-Plättä vähän vältteli Viltsua tapahtuman jälkeen, loppuajan ne kyllä olivat rauhassa ja pihallakin yhdessä ilman hämminkiä. Viltsu on todella villi ja huonotapainen, en sitten tiedä sitten komensiko Plättä sitä rauhoittumaan, mutta Viltsu panikin vastaan? Toivotaan ettei näin enää käy jatkossa! 

Kisse


Kouvolasta kesämobiili jatkoi matkaansa Mikkeliin, autoin siellä poikaystävää pakkaamaan loput tavaransa. Asuntoon ei saanut viedä eläimiä, joten Plättä joutui olemaan pihalla sen muutaman tunnin kun järjestelimme tavaroita autoon. 

Etsi kuvasta koira:


Maisemia Mikkelissä:Illalla sitten vihdoin pääsimme perille Joensuuhun, asutomme täällä on hyvällä paikalla, mutta pieniä vikoja löytyy (esim. lamput tai netti ei toimi...), pitää nyt siis miettiä vähän mitä tehdään. Työt alkoivat taas klinikalla, melko vauhdikasta on ollut ja paljon opeteltavaa, en millään muista viime kesältä kaikkea. Plättä pääsi yksi päivä toimimaan kanylointi ja verinäytteenotto harjoittelukappaleena :) Kerran olemme kerenneet täällä jo käydä agilitykentällä, tässä lähellä olisi myös sopiva tokoilukenttä, kunhan sinne vain saisi lähdettyä! Isoin ongelma tällä hetkellä on, että Plättä haukkuu kaikkia ääniä täällä uudessa asunnossa, jos se ei ala rauhoittumaan saa kohta sitruunapannan! ( Äitini tosin jo sanoi, että Plättä voi mennä kesäksi Tampereelle, mutta mitäs minä täällä tekisin kaiken vapaa-ajan ilman koiraa? Muutaman viikon koiraloman toki voisin ottaa taas jossain välissä)

Tälläistä tällä kertaa, ihanaa kyllä kun kesä vihdoin alkoi <3

ps. Vaihdoin tekstin fontin isommaksi ( tai en siis jaksanut enää muokata sitä, tätä on ehkä helpompi lukea, vaikka se vanha oli mielestäni tyylikkäämpi).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti