lauantai 18. tammikuuta 2014

2014

Viikissä 2014
Vuosi vaihtui ja elämä jatkuu entisenlaisena. Koulussa on pieneläinten sisätautijakso, jonka rankkuudesta on suuresti varoiteltu. Mulla ei ole ollut rankkaa, vaan huippukivaa! Olen ehkä hieman sekoamassa, mutta nautin huomattavasti enemmän näistä sisätautiongelmien selvittelyistä kuin esim. pieneläinkirurgiasta, joka suurimmaksi osaksi vain ahdisti (erityisesti se, etten osaa vielä tarpeeksi hyvin kaikkea).

Plätän kanssa ei olla tehty mitään normaali lenkkeilyä ihmeellisempää, välillä lenkillä vähän testattu onko tokoliikkeet hallussa. Eilen päästiin jo klo 14 koulusta, joten pitkästä aikaa ehdin meidän lähimetsään juoksuttamaan koiraa! Aurinko paistoi ja oli oikein hyvä fiilis. Sitä tosin meinasi pilata kaksi isoa sekarotuista koiraa, jotka juoksivat vapaana meidän luokse eikä omistajia näkynyt mailla halmeilla. Vaikuttivat kilteiltä, mutta en todellakaan luota vieraisiin koiriin yhtään, joten huidoin niitä menemään pois. Hetken päästä tästä Plättä onnistui nakertamaan narulelustaan noin 5cmx5cm palan irti, ja oli kovin innoisaan nielasemassa tuota palasta, karjuin ja tungin sormet sen suuhun ja pienen taistelun jälkeen sain palan pois. Kyllä se "irti" käskyn osaa normaalitilanteessa, mutta sitten aina välillä tulee näitä, että hampaat purraan yhteen eikä todellakaan irroiteta (esim. vuoden takainen mädäntyneen rotansyönti episodi, jolloin koira päätyi päivystykseen oksetettavaksi....)
Illalla junailtiin Joensuuhun. Plättä sai hyvää aktiviteettia matkalle tuijottamalla kanssamatkustajan rotan kuljetuslaatikkoa silmä tarkkana, onneksi ne pysyivät kiltisti siellä laatikossa ja koirakin oli sidottuna kiinni kaiken varalta ;) Nyt olisi tarkoitus käydä vähän katsomassa alennusmyyntejä, hejdå!

ps. Mun piti saada kaverin koirasta agilitykumppani, mutta silläpä ei terveystulokset oikein kannata aktiivista agilityuraa :( Mietin tässä pitäiskö myydä loppuvuoden hallikausi jollekin, koska en itse sitä kyllä tarvi. Enkä oikein tiedä onko järkeä kuulua enää seuraankaan, kai sen nyt voi vielä vuodeksi maksaa...

2 kommenttia:

  1. Hei Löysin sattumoisin blogisi kun etsin agilityseuraa Helsingistä, mihin hallille sinulla on kortti? Olisitko tosiaan myymässä sitä? :) Olisin erittäin kiinnostunut hallikortista, olisiko sinulla esimerkiksi sähköpostia jonka kautta voisi ottaa tarkemmin yhteyttä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. miksiköhän tää ei julkaise mun kommentteja.. Mulla on siis oman seuran kortti (HSKH), eli sen voi käsittääkseni myydä vain oman seuran jäsenille :/

      Poista