sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Elämäni ensimmäinen blogi avattu!


Hei vaan!

Olen jo kauan haaveillut omasta blogista, mutta olen sitten miettinyt, että tuskin kukaan minun juttuja jaksaa lukea, joten en ole sitten viitsinyt edes aloittaa. Kuitenkin tajusin tässä yksi päivä muiden blogeja lukiessa, että oma blogi on itselle hyvä keino säilyttää muistoja eletystä elämästä. Varsinkin kun tuntuu, että lukiosta valmistumisen jälkeen aika on alkanut kulkea tuplavauhdilla ja niin paljon kaikkea on kerennyt tapahtua, etten vaan enää ihan tarkkaan muista mikä juttu sattui milloinkin. Oman ikäni kanssa olen jo tipahtanut myös kärryiltä, toisaalta ei varmaan haittaa olla ikuisesti 21-vuotias ;) Blogin avulla voi myös helposti päivitellä kuulumisia kavereille jotka asuvat eri puolella Suomea tai ulkomailla.

Toinen SUURI ongelma blogin perustamisen kanssa oli, etten keksinyt sille kivaa nimeä. Joku "Irkun blogi" olisi ollut vähän tylsä, sitten mietin koirani kennelnimeä blogin nimeksi, mutta en kuitenkaan halua tehdä tästä pelkkää koirablogia, joten sekin ajatus hylättiin. ( Tosin koirat ovat tällä hetkellä melko suuressa roolissa elämässäni, eli niitä juttuja on varmasti luvassa). Lopuksi mietin jotain hauskaa ranskankielistä lausahdusta, mutta kaikki mitä keksin oli jo käytetty ( ja oikeasti, joku "La vie est belle" olisi ollut hieman kliseinen). Nyt blogilla on sitten ihan pölkky nimi, Sokerikuonot viittaavat omaan koirarotuuni belgianpaimenkoira groenendaeleihin, joille tulee vanhetessa mustaan kuonoon valkoisia karvoja "kuorrutukseksi". ( Ko. nimitys on tosin kummitätini keksintö, ja myöhemmin se on myös päätynyt erään kennelin nimeksi, onneksi tunnen ko.kennelin kasvattajan niin hyvin, ettei tästä varmaan tule mitään kopiointisyytettä ;) ) Pullaponi tuli taas mieleen siitä, että olen lähes koko ikäni harrastanut ratsastusta, mutta se on nyt ajan ja rahan puutteen takia tauolla opiskelujen ajan. Pidän kuitenkin edelleen itseäni henkeen ja vereen hevosihmisenä, vaikka heppailu keskittyy tällä hetkellä netin hevoskeskustelupalstoille ja haaveiluun omasta hevosesta joskus tulevaisuudessa.

Mistä sitten ajattelin tarinoida? No ihan normaalista elämästäni, koirista, opiskeluista, vapaa-ajasta ja kaikesta mahdollisesta. En nyt vielä ole ihan varma millainen tästä lähtee kehkeytymään, mutta katsotaan. Kivaa plussaa on tietysti, jos saan aikaan niin kivoja juttuja, että joku alkaa tätä blogia lukea !

Lopuksi vielä pieni esittely kirjoittajasta. Eli olen parikymppinen opiskelija, ja asun tällä hetkellä Helsingissä. Jonain päivänä minusta vielä valmistuu eläinlääkäri, mutta olen vasta 2.vuosikurssilla opinnoissani. Olen alunperin Tampereelta, ennen Helsinkiin muuttoa opiskelin biokemiaa muutaman vuoden ihanassa kalakukkokaupungissa Kuopiossa. Minulla on 5-vuotias belgianpaimenkoira narttu Plättä, jonka kanssa harrastan agilityä, ja yritän myös treenata tokoa ja jälkeä ( kaksi viimeistä vähän heikommalla menestyksellä...). Tuohon blogin etusivulle halusin laittaa rakkaan hermeliinikanini Pumben kuvan. Pumbe on jo 7-vuotias kaniherra, ja viettää rauhallisia eläkepäiviä vanhempieni luona.

Lopuksi vielä pari vuotta vanha kuva minusta ja Plätästä.


4 kommenttia:

 1. parikymppinen! sun pikkusiskosi täyttää tänä vuonna 22, ja mä en ees pidä itteäni enää parikymppisenä! mut kivaa että pidät blogia, mää ainakin lupaan lukea!

  -mimpura

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. ja jotenkin osasin kämmätä tämänkin..no tässä sama uudestaan.. T-tietotekniikan ihmelapsi

  ---
  No tästä heti toinen lukija kans! :D
  Aloitin myös ite blogin tossa pari-kolme viikkoa sitten, käy kurkkaamassa, cuyama.blogspot.com ;) Tosin olen vähän huono keksimään kirjoitettavaa, tavoite olis kuitenkin postata ainakin kerta/viikko, katotaan pysynkö siinä.

  VastaaPoista
 4. Jee kivaa kun on kaksi lukijaa!

  Mimmi: eikös niin kauan kun on alle 30vee on parikymppinen? ;)

  Hanna: käynkin heti katsomassa :)

  VastaaPoista